<br>Beton-Ciré: lichtgewicht beton met oneindig veel mogelijkheden

Beton-CiréKies voor een nieuwe look in uw woon- of werkomgeving met Beton-Ciré van Schuit Stukadoors! Dit unieke product is geschikt voor zowel binnen- als buiten en geeft een verrassende uitstraling. Beton werd vroeger al gebruikt door de Egyptenaren, Babyloniérs, Romeinen en Grieken. Zij bouwden bruggen en aquaducten met beton als basis. Beton Ciré is een moderne variant op dit eeuwenoude product. Het is al meer dan tien jaar een begrip in Frankrijk en het is hard op weg om dat in Nederland ook te worden.


Beton Ciré is Frans voor ‘gewreven beton’. Het is uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken of op uw terras. Dit komt door de volgende eigenschappen:

  • Slijtvast
  • Watervast
  • Naadloos
  • Hygiënisch

Watervast

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de beschermingslaag aantasten.

Slijtvast

Beton Ciré is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Beton Ciré zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn. Traditionele aanrechtbladen zijn doorgaans gevoeliger voor dergelijke invloeden.

Naadloos

Beton Ciré is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk af te nemen en schimmel wordt geen kans gegeven.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Beton Ciré. Het is namelijk een alkalische wandafwerking. Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Dit maakt van Beton Ciré een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Ontdek de kleuren

Door de vele kleuren van Beton Ciré, waaronder de ‘’beton look’’, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken, badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw schouw. Download hier het Beton Ciré kleurenoverzicht.

Beton Floor

Schuit Stukadoors verzorgen ook Beton-Floor met een nieuw type Beton Ciré dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Beton-Ciré? Neem dan contact met ons op en bel met 0341-360060.

images/Gallery/duim.png

Brander Stucco Mat

images/blok-stucco.jpg
Met Brander Stucco Mat krijgen de wanden een zachte en sfeervolle uitstraling....
images/Gallery/vinkje.png

Bekijk onze projecten

images/blok-projecten.jpg
Schuit werkt voor particulieren en (bouw)bedrijven. Bekijk hier onze projecten...
images/Gallery/lampje.png

Bad & Wonen

images/blok-bad-wonen.jpg
Ontdek de betaalbare wereld van badkamers, wand- en vloertegels en sauna's...