<br>Strakke gladde muren of plafonds in elke gewenste kleur

Brava MattSchuit Stukadoors leveren naast perfect gestukte muren en plafonds, ook het sausen van muren en plafonds. Hiervoor gebruiken wij een unieke spuit techniek waardoor u geen structuur van een roller of kwast ziet. Dus strepen en aanzet van de kwast behoren tot het verleden. Met onze latexspuitmachine, komt de latex onder hoge druk te staan waardoor wij de latex nevel kunnen spuiten. Latex spuitwerk is bovendien veel mooier van resultaat. Latex spuitwerk geeft u strakke gladde muren of plafonds in elke gewenste kleur.


Met latex saus spuiten heeft tevens als voordeel dat het zeer snel wordt uitgevoerd en er dus veel kostbare tijd en geld wordt bespaart. Het meest ‘tijdrovende' onderdeel is het nauwkeurig afplakken zodat het sauswerk schoon wordt opgeleverd. Latex spuitwerk voeren wij uit per m2 deze m2 prijzen zijn inclusief afplakken en materialen, zoals verf, afplakpapier, tape etc.


Geen opdracht is voor Schuit Stukadoors te klein of te groot, wij spuiten latex in kleine slaapkamers tot grote bedrijfshallen. Wij werken met het professionele en duurzame merk Brava Matt van Brander. Brava Matt is DUBOkeur gecertificeerd. Daarmee behoort dit product officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen de bouw. Kenmerken van Brava Matt: grote dekkracht, verspuitbaar, deurarm, wasbaar en oplosmiddelvrij.


Download de brochure met meer informatie.

Voordelen van Schuit Latex spuitwerk zijn:

  • Latex saus spuiten is snel in de uitvoering
  • Latex saus spuiten is veel voordeliger dan het traditionele rollen
  • Latex saus spuiten geeft een strak resultaat
  • Latex saus spuiten geeft geen aanzetten en strepen
  • Latex saus spuiten kan in alle kleuren
images/Gallery/duim.png

Brander Stucco Mat

images/blok-stucco.jpg
Met Brander Stucco Mat krijgen de wanden een zachte en sfeervolle uitstraling....
images/Gallery/vinkje.png

Bekijk onze projecten

images/blok-projecten.jpg
Schuit werkt voor particulieren en (bouw)bedrijven. Bekijk hier onze projecten...
images/Gallery/lampje.png

Bad & Wonen

images/blok-bad-wonen.jpg
Ontdek de betaalbare wereld van badkamers, wand- en vloertegels en sauna's...