Service & Garantie

Schuit staat voor kwaliteit en wij houden ons graag aan de criteria die door bekende kwaliteitskeurmerken worden gegeven. Zo weet u zeker dat wij nakomen wat er beloofd wordt.


Schuit is aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor het Afbouwbedrijf. NOA is een branchevereniging die opkomt voor de belangen van afbouw- en aanverwante bedrijven. Dankzij de heldere afbouwgarantie kunt er van op aan dat u kwaliteit geleverd krijgt.


Daarnaast is Schuit voorzien van het keurmerk Stuckeur, dat wordt afgegeven door Stichting Afbouwkeur. De stichting heeft als doel kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau te houden. Stukadoorswerk is secuur en uitdagend werk dat is weggelegd voor specialisten. Stuckeur-bedrijven beschikken daarom over specialistische technische kennis. Via de stichting worden deze vaardigheden voortdurend up-to-date gehouden.


W. Schuit Stukadoor- en Afbouwbedrijf is een officieel erkend SBB erkend leerbedrijf die mbo-ers begeleid en kennis laat maken met het stukadoorsvak. Wij hebben erkende leermeesters in dienst.


W. Schuit Stukadoor- en Afbouwbedrijf erkenningen

images/Gallery/duim.png

Brander Stucco Mat

images/blok-stucco.jpg
Met Brander Stucco Mat krijgen de wanden een zachte en sfeervolle uitstraling....
images/Gallery/vinkje.png

Bekijk onze projecten

images/blok-projecten.jpg
Schuit werkt voor particulieren en (bouw)bedrijven. Bekijk hier onze projecten...
images/Gallery/lampje.png

Bad & Wonen

images/blok-bad-wonen.jpg
Ontdek de betaalbare wereld van badkamers, wand- en vloertegels en sauna's...