<br> STRAK CHECKLIST MANPOWER PROFESSIONAL PUNCTUEELSTRAK

Ja, Schuit stukadoors rekent strakke prijzen voor de beste kwaliteit

CHECKLIST

Ja, Schuit stukadoors werkt
altijd alles tot in de puntjes af

MANPOWER

Ja, Schuit stukadoors heeft genoeg
mankracht voor elke opdracht

PROFESSIONAL

Ja, Schuit stukadoors heeft alle
apparatuur zelf in huis

PUNCTUEEL

Ja, Schuit stukadoors levert op tijd.
Afspraak is afspraak

Wij zijn van vele markten thuis

Niet alleen vanwege het vakmanschap en de zorgvuldige manier van werken wordt Schuit ingeschakeld. Ook onze capaciteit en flexibele instelling zijn bepalend voor de toestroom van werk. Particulieren, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties weten ons te vinden voor:

Stucwerk

Stuken is ons vak. Wij weten als geen ander dat het specialistisch werk is dat vakmanschap vereist. Onze kwaliteitscriteria liggen hoog, dus u krijgt gegarandeerd strak afgewerkte wanden en plafonds.

Pleisterwerk

Een moderne afwerking die tegenwoordig vaak gebruikt wordt. Gladde wanden en plafonds geven een luxe en rustige uitstraling. Pleisterwerk past in elk interieur. Ook geschikt voor buitenwanden.

Sierpleisterwerk

Sierpleister is een decoratieve pleister met een rustige en regelmatige korrelig. Wilt u een gezellige warme sfeer creëren in huis en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Sierpleister is een goede keus. Ook spachtelputz, rustiekputz en granol behoren tot onze mogelijkheden.

Reparaties of uitrapen

Met raapwerk is het mogelijk om gebroken muren, scheve muren of plafonds weer geheel vlak te krijgen. Voor reparaties aan stucwerk of het uitrapen van wanden kunt u bij ons terecht.

Brander Brava Matt

Schuit Stukadoors leveren naast perfect gestukte muren en plafonds, ook het sausen van muren en plafonds. Hiervoor gebruiken wij een unieke spuit techniek waardoor u geen structuur van een roller of kwast ziet. Klik hier voor meer informatie. 

Brander Stucco Mat

Decoratieve wandafwerkingen winnen steeds meerterrein. De Brander Stucco Mat geeft de wanden eenzachte uitstraling waardoor ze van fluweel lijken. Klik hier voor meer informatie.

Beton-Ciré

Kies voor een nieuwe look in uw woon- of werkomgeving met Beton-Ciré van Schuit Stukadoors! Dit unieke product is geschikt voor zowel binnen- als buiten en geeft een verrassende uitstraling. Klik hier voor meer informatie.

Buitengevel isolatie

Wilt u meer comfort en besparen op uw energiekosten? Schuit Stukadoors zijn officieel dealer van Sto. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: er is veel te winnen. Klik hier voor meer informatie.

images/Gallery/duim.png

Brander Stucco Mat

images/blok-stucco.jpg
Met Brander Stucco Mat krijgen de wanden een zachte en sfeervolle uitstraling....
images/Gallery/vinkje.png

Bekijk onze projecten

images/blok-projecten.jpg
Schuit werkt voor particulieren en (bouw)bedrijven. Bekijk hier onze projecten...
images/Gallery/lampje.png

Bad & Wonen

images/blok-bad-wonen.jpg
Ontdek de betaalbare wereld van badkamers, wand- en vloertegels en sauna's...