Nieuws

okt 23, 2015
Onze kwaliteit, uw trots

Voor veel mensen is de badkamer een ruimte waar men zich even kan terugtrekken. lekker ontspannen en ontsnappen aan het dagelijkse leven. “Wij vinden het heel belangrijk dat de wensen van de klant worden gehonoreerd. er is veel mogelijk en wij bieden de expertise om een badkamer op maat te maken”, zegt Gert Hoffmann, directeur van Bad & Wonen in Putten. “Daarom werken wij alleen met gespecialiseerde mensen. Bij ons is de loodgieter niet óók de tegelzetter en de stukadoor. Wij hebben voor elke klus de juiste specialist!”

okt 21, 2015
Sausen van muren en plafonds
Schuit Stukadoors leveren naast perfect gestukte muren en plafonds, ook het sausen van muren en plafonds. Hiervoor gebruiken wij een unieke spuit techniek waardoor u geen structuur van een roller of kwast ziet. Dus strepen en aanzet van de kwast behoren tot het verleden. Met onze latexspuitmachine, komt de latex onder hoge druk te staan waardoor wij de latex nevel kunnen spuiten. Latex spuitwerk is bovendien veel mooier van resultaat. Latex spuitwerk geeft u strakke gladde muren of plafonds in elke gewenste kleur.
okt 21, 2015
Beton-Ciré
Kies voor een nieuwe look in uw woon- of werkomgeving met Beton-Ciré van Schuit Stukadoors! Dit unieke product is geschikt voor zowel binnen- als buiten en geeft een verrassende uitstraling. Beton werd vroeger al gebruikt door de Egyptenaren, Babyloniérs, Romeinen en Grieken. Zij bouwden bruggen en aquaducten met beton als basis. Beton Ciré is een moderne variant op dit eeuwenoude product. Het is al meer dan tien jaar een begrip in Frankrijk en het is hard op weg om dat in Nederland ook te worden.
okt 21, 2015
Buitengevel isolatie
Wilt u meer comfort en besparen op uw energiekosten? Schuit Stukadoors zijn officieel dealer van Sto. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: er is veel te winnen. Het grootste deel van de energiebehoefte van een huishouden bestaat namelijk uit het verwarmen van de leefruimte. Buitengevelisolatie kan zorgen voor een flinke vermindering van de stookkosten. Maar ook als het gaat over het realiseren van energiebesparende woningen heeft Schuit Stukadoors veel mogelijkheden in huis. Het isoleren van de buitengevel is de meest perfecte optie om energie te besparen.
jun 23, 2014
Brander Stucco Mat

Decoratieve wandafwerkingen winnen steeds meerterrein. De Brander Stucco Mat geeft de wanden eenzachte uitstraling waardoor ze van fluweel lijken. Of het nu gaat om representatieve ruimtes als eenontvangsthal, kantoor, vergadercentrum of een wandin een woning. Brander Stucco Mat zorgt voor eenrustige sfeervolle uitstraling.